Om os

Vi står inde for vores salgsbiler med 1 års 100% garanti

Alle vores salgsbiler gennemgås grundigt inden salg og vi har således kun biler af meget høj kvalitet til salg. Derfor har vi altid givet 1 års 100% garanti på solgte biler.

Danmarks største lager af MX-5 reservedele – Nye og brugte

Vi har Danmarks største udvalg af både nye originale og brugte reservedele til MX’ere på lager og kan derfor udføre mange reparationer mens du venter. Så kig forbi hvis din vej går hen over Fyn. Ventetiden kan fordrives i vores nye kunde-rum med gratis kaffe og wi-fi. Vi stiller også kundebil til rådighed, hvis du vil udnytte tiden til at se de fynske seværdigheder, ligesom vi henter og bringer biler til reparation i hele landet.

Mere om os

Andreas Fast
Andreas Fast

Andreas Fast startede værkstedet i 1998 og har således små 25 års erfaring med Mazda MX-5. Andreas er uddannet pladesmed og har skruet i Mazda’er siden barndommen, og ved næsten alt om den lille bil.

Charlie Stausholm har været en stor del af værkstedet i mere end 10 år. Han har sit eget firma, men er hos Au2fast en stor del af tiden. Charlie har arbejdet med MX-5 i mange år og har sin egen MX-5 der er ombygget til baneræs. Charlie ved derfor alt om de små justeringer på bilen, som kan have stor effekt på bilens køreegenskaber.

MX-5 baneracer
MX-5 baneracer

MX-5 Specialværksted