Teknikdag 2023 med MX-5 klubben

Lørdag d. 17. Juni holder vi Teknikdag med MX-5 klubben. Flere detaljer og tilmelding fåes på klubbens hjemmeside.

Vi starter kl. 9 og slutter omkring kl. 16.

Mazda MX-5 NA – Klassikeren !

Den første MX-5 model; NA er nok for de fleste den klassiske MX-5 model. Den blev solgt fra 1990 til 1997, og er kendetegnet ved det klassiske 90’er design med klaplygter.

Den har fantastiske køreegenskaber og skabte grundlaget for at MX-5’eren er en af de mest solgte sportsvogne. Og på grund af køreegenskaberne holder den stadig 100%. Den har for mange opnået klassiker status. Og får du fat i det rigtige eksemplar, er der ingen tvivl om at de holder prisen godt. Og så nærmer de sig jo veteranstatus. Hvilket betyder en del ifht. forsikring og syningsperiode.

Er du interesseret i at investere i en NA klassiker som samleobjekt/investering, skal du finde en der er så original som mulig, og har kørt få kilometer. Og så ligger prisen efterhånden deroppe ad. Men søger du blot en klassisk sportsvogn til at nyde sommeren i åben bil, kommer du lidt længere for pengene.

Se vores MX-5 til salg på Bilbasen.

 

Det elektriske foldetag giver det bedste fra begge verdner

Nyd sommeren i en sort Mazda MX -5 med elektrisk foldetag. Det elektriske foldetag giver dig det bedste fra begge verdner. Åben bil når du skal nyde livet, og foldetag når du bare skal fra A til B. Og så kan det forvandle en sommerbil til en helårsbil.

Foldetaget betjenes via en knap i kabinen og kan lukkes mens du sidder i bilen. MX-5 erens foldetag optager ikke plads i bagagerummet som på andre foldetagsbiler. Så der er stadig plads til taskerne i bagagerummet.

Denne udgave er med alufælge, fuldaut. klima, fjernb. c.lås, startspærre, el-ruder, el-spejle m/varme, cd/radio, multifunktionsrat, armlæn, isofix, kopholder, læderrat, 4 airbags, abs, antispin, esp, servo, indfarvede kofangere, lev. nysynet, service ok, læderindtræk. Bilen sælges med 1 års 100% garanti.

Se de MX-5ere vi har til salg på Bilbasen

 

MX-5 Specialværksted